ANTWERPEN DE ZES ROZEN

Antwerpen

Welkom in onze club !

Een club boordevol energie, verbonden door jarenlange vriendschap, waar leden zich thuis voelen.
Een club die de objectieven van Soroptimist nastreeft en het welzijn van de vrouw centraal stelt
Een club die haar activiteiten, lezingen, panelgesprekken, evenementen zoveel mogelijk koppelt aan de projecten en objectieven van de club en de organisatie
Een club die zich niet enkel financieel engageert maar op zoek gaat naar een concrete invulling van een project, waar leden zich actief inzetten voor de gesteunde organisaties
 • Opgericht op:
  17/05/1976
 • Voorzitster:
  Christiane HOZAY
 • Maandelijkse vergadering:
  Derde donderdag van de maand
 • Contactpersoon:
  Ann DE BEUKELAER
 • Email:
  antwerpen-dezesrozen@soroptimist.be

Belangrijke activiteit

Winterhappening

Elk jaar organiseren we in januari een Winterhappening. Deze activiteit, meestal met de vrouw als centraal thema, brengt Soroptimisten, familie en vrienden samen voor een rondleiding met gids in één van de talrijke musea van de stad met aansluitend een gezellig samenzijn. De opbrengst gaat naar één van de lopende projecten.

Projecten in de kijker

Adic OP+

een uniek ontwenningscentrum in Antwerpen. Vrouwen worden voor een aantal maanden samen met hun jonge kinderen opgenomen. Zij verblijven daar in een huiselijke sfeer en volgen een ontwenningsprogramma .Wij ondersteunen door avondactiviteiten te organiseren zoals breiles en gezelschapsspelletjes.

’t Winkeltje

een sociaal kruidenier en ontmoetingsplaats in Merksem, waar kansarme gezinnen wekelijks voor een prikje hun boodschappen kunnen doen. Wij helpen met de bediening en het onthaal van de klanten, financieren de verwendag voor de gezinnen en helpen bij de voorbereiding van het schooljaar.